Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Politică de nevoie şi bolnavul închipuit

Politică de nevoie şi bolnavul închipuit 

ion obagilaPartidul Social Democrat nu a fost niciodată într-o pasă mai proastă ca acum. Practic, formaţiunea aflată la guvernare este, din păcate, într-o stare de ameţeală, de la simplul membru şi până în Turcia, unde încă se află la recuperare premierul Ponta.

Realizările de până acum, în plan administrativ, economic şi social, pălesc în faţa gafelor, a comunicării ineficiente, a lipsei de unitate. PSD-iştii nu ştiu să-şi vândă marfa! Dau cu ea de pâmânt!

Liberalii, care au şi ei probleme cu vagonul, şi cu proprii corupţi, şi cu lipsa de cadre, politicianismul ieftin şi prostia, tot vor la guvernare. Cu cine doresc să iasă în faţă nu ştim. În afară de feţele cât roata carului pe care le ştim de pe vremea PDL, nu cunoaştem alţii. Tot vor să înlăture Guvernul Ponta, dar nu bazându-se pe argumente solide, pe proiecte, măsuri demne de luat în seamă, ci, aşa, ca în politică, să ne aflăm în treabă. Să fim la putere, că vedem noi apoi ce-om face!

Pe seama degringoladei, la care se mai adaugă condimentul iute al DNA, PSD strănută continuu, a intrat în faza de a fi alergic la orice. Scuipă neliniştit propriul sânge. Pierde din vlagă fără să ştim prea bine care îi este suferinţa. Poate aroganţa şi nepăsarea, infatuarea şi parvenitismul, nesimţirea şi linguşeala instituţionalizată ar trebui notate în diagnosticul prezumtiv.

Când politicianul uită de unde a plecat, când dă de pământ cu idealurile în care a crezut cândva, este pierdut. Şi noi pe lângă el!

Adaugă un Comentariu

*