Știri, Muntenia-Sud, România|joi, noiembrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Politica lui… după 20 de ani!

Politica lui… după 20 de ani! 

ion obagilaAdrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a basculat pesimismul peste noi la ultima conferinţă de presă pe care a susţinut-o. Ne-a vorbit, printre altele, şi despre drumurile din judeţ, cele care nu au văzut în existenţa lor nici măcar o lopată de asfalt şi care, după cum ne-a mărturisit şeful judeţului cu o sinceritate de te face să tremuri şi să cazi în deznădejde, şi nici nu or să vadă în următorii 20 de ani!

Asemenea veşti te determină să-ţi faci valiza şi să pleci, unde vei vedea cu ochii. Lucrurile nu par deloc în regulă. Sinceritatea debordantă a liderului judeţean PSD, lipsa de perspectivă care derivă din vorbele sale ne dezumflă optimismul şi ne face să ne întrebăm la ce mai este bună atunci politica, administraţia. Ca, după trei ani de mandat, să ne spui că mai trebuie să aşteptăm binele vreo 20? Dacă nu există şansă, perspectivă, speranţă, efort, dăruire, pentru ce mai ţinem oameni politici în funcţie, pentru ce plătim specialişti? Care mai este rostul lor? Doar să ne vorbească despre sesiunile de finanţare, despre masterplanuri-poveşti, despre ceea ce va putea îmbunătăţi viaţa stră-strănepoţilor noştri şi să plombeze gropile de şapte ori pe an?

Parcă în campaniile electorale nu am auzit niciodată un mesaj de acest tip. Că poate nu mai mergeam la vot! Nu ne-a zis nimeni atunci că vom avea drumurile puse la punct peste 20 de ani şi nici că vom trăi bine peste 100. Dimpotrivă, se spunea că laptele şi mierea vor curge pe plaiurile noastre, că va dudui economia, nu va scoate doar fum.

Momentul sincerităţii este un pic ciudat. Adrian Ţuţuianu ne pune în gardă fiindcă poate nu mai vrea să mai obţină încă un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ne destăinuie realităţile pentru a nu ne mai face vise, pentru a nu mai asculta peste un an în gura celor care vor veni cu noianul de promisiuni, a gargaragiilor, cum îi numeşte domnia sa?

Răspuns la Politica lui… după 20 de ani!

  1. berta popescu

    Pai ce vrei dle Obagila? Lasa ca „vine ” miculescu, taticul vostru, si face. Cu cei 200 eur pe care -i ia pe luna pentru fiecare om trimis la munca in Germania.

     

Adaugă un Comentariu

*