Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Politică şi bătaie de joc!

Politică şi bătaie de joc! 

ion obagilaLiberalii dâmboviţeni, mai precis partea care răspunde de comunicare şi relaţia cu presa, m-au lăsat cu gura căscată sau, poate, în felul lor, au fost corecţi. Oricum, sunt dezamăgit de afirmaţiile lansate cu atâta siguranţă de doi tipi intraţi demult în politică, Gabriel Grozavu şi Gabriel Plăiaşu.

Ce doi „G” au declarat, cred eu nu cu mintea limpede, că liberalii, în consiliul local, cel judeţean, ba chiar şi în Parlament, reprezintă doar electoratul lor, nu au treabă cu restul prostimii. Adică, cei doi politruci de soi ai judeţului au recunoscut că în România se lucrează doar pe găşti sau… grupuri politice, cum le place lor să spună. Ajungem în funcţii de conducere pentru ai noştri, să avem grijă de ei, restul nu ne interesează!

Vorbele „de duh” scuipate de Plăiaşu şi Grozavu, din punctul meu de vedere, sunt insultătoare, greţoase, nedemne pentru rangul lor. Merită apreciaţi, în schimb, pentru sinceritate. Au recunoscut că, de 26 de ani încoace, noi, poporul alegător, doritor de bine, ne tot amăgim, sperăm într-o viaţă mai bună, ne încredem zadarnic în clasa conducătoare.

Politicienii noştri de ocazie, fiindcă alţii mai buni nu s-au născut, ne spun, calmi, detaşaţi, că ei nu au treabă cu ţara, cu poporul, ci doar cu electoratul lor, cu simpatizanţii şi membrii lor de partid!

Din cauza asta am ajuns unde am ajuns, fiindcă interesul general nu a primat. Politicienii nu s-au ocupat decât de satisfacerea lor şi a propriei clientele. Ruşine!

2 Răspunsuri la Politică şi bătaie de joc!

 1. moshu49

  cele două feluri de asociere, haita și turma, sînt încă dominanta societății noastre
  am totuși vaga impresie că scot capul politicieni tineri ai interesului general (fac distincție de cei ai „interesului național”, demonizat de niște neica nimeni hulpavi!)
  ps: constat apariția binomului „G” compus din monoamele Grozavu și Plăiașu 😀 )))))

   
 2. Ionela Petrescu

  Pai astia sunt doi oameni care, ingineri depasiti fiind, nu si-au mai găsit „locuri de munca ” dacat in politica.
  Unul ca Plaiasu, care sta sa scuipe la mizerii, el necunoscand mirosul de balegar, scrie romane pe Facebook.
  Pai dl Plaiasu, care a terminat prestigiosul liceu cu profil electrotehnic, limbut si agramat, sare in apărarea trantorului Grozavu!
  Bieti „politicieni liberali”
  Ce nivel aveți voi ma? Cine v-a facut ma pe voi liberali?
  Faptul ca sunteți „liberi de la munca „?

   

Adaugă un Comentariu

*