Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Politicianism ieftin, marca PNL!

Politicianism ieftin, marca PNL! 

ion obagilaAvem în desfăşurare la Titu un scandal politic generat de tipi care, ori nu ştiu să facă politică, ori sunt obişnuiţi să agite spiritele prin inflamarea timpanelor şefilor cu sunete abjecte, jegoase. În cazul de faţă, este vorba de aparatul auditiv al lui Ludovic Orban. Despre cei care i-au cântat la ureche. nu pomenim acum!

Liberalii dâmboviţeni, nu toţi, doar o parte, cea care se ocupă cu clănţănitul steril, au reuşit să provoace o furtună nimicitoare pentru întreaga organizaţie PNL Titu. Politicianismul ieftin s-a arătat în toată splendoarea lui, fără chiloţi, ca să nu zic altfel. În loc să construieşti, să apropii, să lupţi pentru echilibru, demolezi, folosindu-te de excavatoare vechi, îmbâcsite, ruginite, care pierd peste tot, fie combustibili, fie încredere.

Ce v-a apucat, stimaţi liberali, să vă opuneţi acordării titlului de cetăţean de onoare lui Ion Nicolae? Omul ăsta are rădăcini adânci în oraşul Titu, a muncit pentru această urbe, pentru cetăţenii de acolo şi pentru judeţ mai mult decât o serie de frecangii de prin PNL. Aţi făcut-o de oaie! Aţi demonstrat că vedeţi precum calul pus la căruţă şi că vă este frică de biciul şefului de la Bucureşti, care plesneşte fără să ştie unde şi de ce!

Pur şi simplu, aţi dat cu mucii în fasole, opunându-vă acordării titlului de cetăţean de onoare al oraşului Titu lui Ion Nicolae, fost primar, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, fost deputat şi om implicat în treburile comunităţii! Aţi demonstrat că sunteţi încă puerili şi că nu puteţi să ridicaţi o construcţie serioasă. Vă pierdeţi în mărunţişuri! Aţi fi în stare să daţi jos statuile de pe soclu, dacă nu scrie sub ele PNL! Aţi arătat încă o faţă a mârlăniei! Nu credeam că mai există asemenea hidoşenii în politică!

Primarul Traian Niculae v-a dat un exemplu excepţional de verticalitate, obiectivitate, omenie, de recunoaştere a meritelor unui om, indiferent de partidul în care activează. Gestul de a-l sfida pe edil, om de bază al PNL, bun gospodar, iubit şi apreciat în Titu, s-ar putea să vă coste. În prima fază, nu o simţiţi fiindcă nu puteţi, dar mai târziu…

Ion Obăgilă

Răspuns la Politicianism ieftin, marca PNL!

  1. dezgustatul

    Acest caz constituie exemplul tipic al zilelor noastre, asa cum le traim pe malurile politikiei damboviteano-ialomitene… Vuieste Tara de acuzatiile despre asa-zisul Stat Paralel. Pai dac-r fi asa, de ce sa nu ne imaginam un alt scenariu si anume acordarea unui titlu de cetatean de onoare… paralel, cate unul pentru fiecare partid ?!? Sa fim seriosi macar in aceasta privinta : acest titlu onorific a fost instituit tocmai se recunoaste contributia unui OM in folosul unei URBE – notiunea de „partinic” trebuie exclusa cu desavarsire !

     

Adaugă un Comentariu

*