Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » POLIŢIE NOUĂ LA RĂCARI! Oamenii legii au scăpat de spaţiile insalubre în care au muncit până acum

POLIŢIE NOUĂ LA RĂCARI! Oamenii legii au scăpat de spaţiile insalubre în care au muncit până acum 

racari 1

Astăzi, de Sfântul Ştefan, la Răcari s-a inaugurat sediul nou al poliţiei orăşeneşti. Oamenii legii şi-au desfăşurat activitatea până acum într-un spaţiu impropriu situat la parterul unui bloc de locuinţe.

Clădirea în care va funcţiona Poliţia Orăşănească se află în inventarul Primăriei Răcari. Marius Caraveţeanu, edilul oaşului, a avut iniţiativa de a trece imobilul în folosinţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

După consumarea slujbei religioase, toată suflarea prezentă l-a aşteptat pe Moş Crăciun, care a descins la eveniment dintr-un autoturism al Poliţiei Locale, secondat de două tinere Crăciuniţe. Moşul a dăruit oamenilor legii o icoană reprezentându-l pe Sfântul Ştefan, o plachetă cu însemnele oraşului şi, bineînţeles, o pereche de foarfece pentru a uşura intrarea în noul sediu.

Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Marius Caraveţeanu, prefectul Victor Sanda, şeful IPJ – comisar şef Danil Zepişi şi de inspector principal Matei George – comandantul Poliţiei Răcari.

„Nimic pe lumea asta nu este întâmplător, iar astăzi, de Sfântul Ştefan, am realizat această inaugurare. Domnul prefect şi domnul subprefect s-au implicat în mod direct în materializarea acestui proiect şi le mulţumesc. Mulţumesc în mod special şi muncitorilor de la Primăria Răcari, care sâmbăta, duminică, au lucrat pentru că această inaugurare să se facă astăzi”, a declarat Marius Caraveţeanu.

Comisarul şef Danil Zepişi a mulţumit primarului Caraveţeanu, fără de care Poliţia ar fi trudit în continuare în camerele insalubre ale blocului de locuinţe.

Răspuns la POLIŢIE NOUĂ LA RĂCARI! Oamenii legii au scăpat de spaţiile insalubre în care au muncit până acum

  1. ana

    CLADIRE NOUA,AR FI BINE SA FIE SI POLITIE NOUA ! ! !

     

Adaugă un Comentariu

*