Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ANCHETĂ » POLIȚIST, TRANSFORMAT ÎN ASASIN! Cu pistolul său a fost executat un bărbat de 37 de ani, la Pitești

POLIȚIST, TRANSFORMAT ÎN ASASIN! Cu pistolul său a fost executat un bărbat de 37 de ani, la Pitești 

barbat asasinat pitesti

Poliţistul Andrei Adrian Toma, în vârstă de 25 de ani, de la Secţia 14 din Capitală, este acuzat de complicitate la omor calificat, în timp ce principalul suspect, Ion Păun, de 37 de ani, este acuzat de omor calificat.

Poliţistul Secţiei 14 din Bucureşti şi suspectul principal în cazul bărbatului de 37 de ani împuşcat mortal la Piteşti, cu cel puţin şapte focuri de armă, au fost reţinuţi, miercuri, şi în dosarul crimei respective, după ce, cu o zi în urmă, fuseseră reţinuţi pentru furt calificat. Potrivit procurorului de caz, crima a fost, „se pare”, premeditată.

Poliţistul Andrei Toma şi Ion Păun au fost reţinuţi, marţi, de către procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti pentru furt calificat, într-un dosar în care aceştia au fost cercetaţi pentru sustragerea unei maşini de lux, un BMW X 5, unui bărbat din localitatea Bradu, judeţul Argeş, în 25 noiembrie 2012.

Cei doi reţinuţi nu au recunoscut că au participat la omorârea lui Ionel Rădulescu (foto), în vârstă de 37 de ani. Surse judiciare susţin însă că Ion Păun ar fi tras în victimă, poliţistul fiind şi el implicat direct în acest caz.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

 

Adaugă un Comentariu

*