Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » FIX LA ŢINTĂ » Poliţista top model!

Poliţista top model! 

Sursa foto: Facebook

Poliţia a făcut angajări masive din sursă externă. Este normal. Au ieşit oamenii la pensie, iar şcolile nu au produs cât ar fi necesar. Lipsa trebuia acoperită! Moda aceasta era şi pe vremea lui Ceauşescu. Câţi strungari, frezori, mecanizatori agricoli nu au devenit miliţeni?

Pe angajaţii noi din Poliţie îi poţi recunoaşte rapid. După mers, gestică, modul oarecum arogant de a privi pe cei de lângă ei. Şi, mai este ceva. Nu prea s-au obişniuit cu cascheta pusă pe cap! Am văzut destui, mergând în grup şi cu respectivele obiecte de vestimentaţie în mână.

Mai nou, au descoperit colegii din presă o poliţistă bine făcută, un gen de model, purtătoarea unui interesant tatuaj. Nu-l vedeam dacă doamna nu avea pe Facebook o grămadă de astfel de imagini care mai de care mai decoltate. Între timp, probabil sfătuită de şefi, a închis pagina de socializare.

Altădată, nu intrai în Poliţie dacă aveai un semn particular, darămite un ditamai tatuajul. Dar, poate doamna va fi folosită în acţiuni sub acoperire. Oricum, s-au mai stricat vremurile şi obiceiurile. Măcar să fie bine!

Răspuns la Poliţista top model!

  1. tas

    domnule obagila.ca sa stiti.pe timpul lui ceausecu la scolile militare ale mi nu te recrutau daca nu aveai minim 2 ani de productie.asa ca ieseai di liceu cu o meserie pe care o practicai 2ani.dar daca nu e cancan cu militieni nimic nu e.

     

Adaugă un Comentariu

*