Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » POLIŢIŞTII ANCHETEAZĂ TRANSFERURILE DE FOTBALIŞTI LA CHINDIA TÂRGOVIŞTE, tocmai acum când s-au limpezit… apele finanţării

POLIŢIŞTII ANCHETEAZĂ TRANSFERURILE DE FOTBALIŞTI LA CHINDIA TÂRGOVIŞTE, tocmai acum când s-au limpezit… apele finanţării 

chindia-targoviste

IJP Dâmboviţa s-a autosesizat în cazul echipei de fotbal Chindia Târgovişte. Există suspiciuni că mai mulţi jucători au fost transferaţi nelegal. Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care a vorbit despre solicitarea primită din partea IPJ Dâmboviţa, de a pune la dispoziţia anchetatorilor documentele clubului, privind transferurile de jucători.

„Încă nu am putut să materializez această solicitare pentru că nu sunt în posesia documentelor. Am emis o dispoziţie prin care am identificat două persoane din Serviciul Judeţean de Sport care să preia aceste documente până clarificăm toate structurile organizatorice ale clubului”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Pe masa anchetatorilor sunt posibile transferuri suspecte între Chindia şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu, dar şi destinaţia unor sume ameţitoare suportate de la bugetele CJ Dâmboviţa şi Primărie. Chiar şi Consiliul Local Târgovişte a făcut o plângere împotriva echipei.

Toate acestea se întâmplă acum când echipa fanion a oraşului a primit o gură de oxigen din partea autorităţilor, care au aprobat un sprijin financiar anual de 1,2 milioane de lei (Primăria Târgovişte – 600.000, Consiliul JUdeţean – 600.000 lei). De asemenea, Universitatea Valahia va asigura în continuare masa şi cazarea jucătorilor.

Cât priveşte găsirea unui investitor, s-au purtat discuţii cu Anamaria Prodan, cu Ovidiu Stângă, dar şi cu Gheorghi Zotic. Momentan, nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Adaugă un Comentariu

*