Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 22, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Poliţistul Codruţ Oprea va fi transferat la Clinica Anadolu din Turcia

Poliţistul Codruţ Oprea va fi transferat la Clinica Anadolu din Turcia 

Costul tratamentului va fi suportat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Aleşii au decis ieri să aloce 50.000 de lei (500 milioane lei vechi) pentru a ajuta familia să-l ducă pe Codruţ în Turcia. În momentul de faţă, poliţistul în vârstă de 28 de ani este internat la Spiotalul Floreasca din Bucureşti, se află în comă de gradul III şi respiră doar spontan fără aparate.

Codruţ Oprea a fost lovit mişeleşte, de la spate, pe cinci septembrie, de Daniel Uţă, zis Danezu’, pe când se afla într-o misiune de recunoaştere într-un bar din centrul Târgoviştei. Avea informaţii că acolo se consumă droguri şi vroia să le verifice.

Daniel Uţă a declarat anchetatorilor că l-a lovit din greşeală pe Codruţ Oprea. El vroia să se răfuiască cu un individ cu care avea un conflict mai vechi. În momentul de faţă, Danezu’ se află în arest.

Imediat după şedinţa Consiliului Judeţean, preşedintele Florin Popescu şi-a exprimat speranţa că Dumnezeu va aranja lucrurile de aşa manieră încât Codruţ să-şi revină. A mulţumit fratelui poliţistului, şi el tot om al legii, prezent la şedinţa Consiliului Judeţean, pentru modul cum înţeleg amândoi să-şi facă datoria, iar părinţilor le-a transmis să aibe puterea să treacă peste aceste momente dure.

Adaugă un Comentariu

*