Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » POMICULTURĂ: Reconversia livezilor cu fonduri europene nu începe mai devreme de primăvara lui 2016

POMICULTURĂ: Reconversia livezilor cu fonduri europene nu începe mai devreme de primăvara lui 2016 

livada

Veşti proaste pentru pomicultorii care îşi făcuseră planuri de dezvoltare în 2015! Programul de reconversie cu fonduri europene nerambursabile va demara cel mai probabil anul viitor. Potrivit preşedintelui Camerei Agricole Dâmboviţa – Ion Oprea, este posibil ca forma finală a acestuia să fie pusă în dezbatere publică în luna iunie, ceea ce înseamnă că, abia în primăvara lui 2016, românii ar putea să înlocuiască pomii din livezile îmbătrânite, cu sprijin financiar din partea UE.

În acest moment, se discută detaliile tehnice, mai ales că au apărut şi inadvertenţe, în sensul că în hărţi nu au fost prinse unele zone pomicole din ţară, iar dacă eşti fermier dintr-un astfel de perimetru neacreditat nu vei putea depune proiect pentru obţinerea fondurilor alocate pentru reconversie.

Răspuns la POMICULTURĂ: Reconversia livezilor cu fonduri europene nu începe mai devreme de primăvara lui 2016

  1. sandru cristi

    Buna ziua!
    Va pot ajuta cu obtinerea fondurilor europene nerambursabile pentru orice tip de cultura. Ma puteti contacta pentru informatii la 0766243855, sau pe pagina de facebook Ecofin Group Benefit.

     

Adaugă un Comentariu

*