Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » Pompierii din ARGEŞ au câştigat faza zonală a concursului profesional

Pompierii din ARGEŞ au câştigat faza zonală a concursului profesional 

concurs pompieri arges

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș a câștigat, la general, faza zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, organizată în perioada 27-29 iulie în Teleorman.

La această etapă, pompierii militari profesioniști din județele Teleorman, Argeș, Olt și Giurgiu s-au întrecut în desfășurarea a patru probe grele: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ștafeta 4×100 metri” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Pompierii argeșeni au reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, la general, dar și să obțină mai multe cupe și medalii la fiecare probă:
– La proba Scara de fereastră: locul I cu echipa, iar la individual: locul I – plt. Neculae Cătălin și locul III – sg. Maj. Baciu Albert;
– La proba Pista cu obstacole: locul II cu echipa, iar la individual: locul I – sg. Maj. Baciu Albert și locul II – plt. Neculae Cătălin;
– La proba Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă – locul I.

Componența lotului ISU Argeș este următoarea: sg. Maj. Baciu Albert, mm. Mirică Adrian, plt. Neculae Cătălin, sg.maj. Brăgărea Mihai, sg.maj. Samoilă Ionuț, plt. Roibu Daniel, plt. Suican Dan, sg. Maj. Ghiță Cosmin, sg. Maj. Rădooi Zamfir, sg. Maj. Popescu Cristian și plt. Maj. Petre Mircea.

Sursa: ISU Argeş

lot ISU Arges

Adaugă un Comentariu

*