Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » PONTA către PSD: Lăsaţi prostiile şi faceţi ce aşteaptă oamenii de la voi!

PONTA către PSD: Lăsaţi prostiile şi faceţi ce aşteaptă oamenii de la voi! 

victor ponta 1

Iniţiativa liderilor PSD de a organiza mitinguri împotriva „statului paralel” în toate oraşele mari ale ţării este aspru criticată de fostul premier al României, Victor Ponta. Afirmă fostul şef al social-democraţilor că, de un an de zile, în PSD nu sunt decât vorbe şi scandal intern. Ţina sa favorită este, evident, nimeni altul decât Liviu Dragnea, pe care îl consideră vinovat de tot ceea ce se întâmplă în partid, în ţară şi la guvernare.

„Oamenii te-au votat şi ţi-au dat Puterea ca să guvernezi bine şi să schimbi legal ceea ce nu merge bine – mitinguri face Opoziţia sau un grup de oameni care se luptă cu Puterea! Când ai majoritate parlamentară şi controlezi guvernul, foloseşti Puterea dată de votul oamenilor şi adopţi legi, ordonanţe sau hotărâri de guvern care să schimbe ceea ce merge prost în ţară – nu faci mitinguri isterice şi inutile cu oameni care au treabă la locul de muncă sau acasă şi vin doar de frică să nu îi dai afară sau să nu se supere «Şeful»!

Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de Şeful Comisiei de Control a SRI şi de Ministrul Muncii din Guvern – până şi răposatul Hugo Chavea ar considera situaţia comică. Lăsaţi prostiile şi faceţi ce aşteaptă oamenii de la voi”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Adaugă un Comentariu

*