Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » POLITIC » PONTA: „Am respectat de fiecare dată legile ţării. Ce spune Traian Băsescu sunt numai minciuni”!

PONTA: „Am respectat de fiecare dată legile ţării. Ce spune Traian Băsescu sunt numai minciuni”! 

Foto: adevarul.ro

Premierul Victor Ponta a avut astăzi o reacţie la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, făcute aseară în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, când l-a acuzat că a fost ofiţer sub acoperire, în perioada 1997 – 2001.

„De când am terminat facultatea, în 1995, am respectat de fiecare dată legile ţării. Ce spune Traian Băsescu sunt numai minciuni”, a fost replica lui Ponta.

CITEŞTE ŞI: „Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE între 1997 şi 2001″

Premierul a mai spus că astăzi, de Sfânta Parascheva, se va ruga la Iaşi şi pentru Traian Băsescu, fiindcă suferă, iar România trebuie să scape de un astfel de preşedinte. În viziunea lui Ponta, declaraţiile lui Băsescu sunt menite să o ajute pe Elena Udrea în cursa pentru Preşedinţia României.

„Este dreptul dumnealui să suţină pe cine doreşte, însă nu trebuie să se folosească de funcţia pe care o deţine. Când voi fi preşedintele României, nu voi face ca Traian Băsescu”, a afirmat Ponta.

Adaugă un Comentariu

*