Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Poporul a învins sistemul!

Poporul a învins sistemul! 

ion obagila 1Avem un preşedinte nou! Fără escu! După cât amar de timp! Iohannis a învins! Aroganţa, infatuarea, duplicitatea, trădarea, luptele intestine pe putere, jocurile de interese, slugărnicia, laşitatea au fost culcate la pământ. Vezi ce a fost prin PSD!

Meritul, să fim iertaţi, nu este neapărat al reprezentanţilor ACL, ci al poporului care i-a taxat pe liderii PSD de oriunde. Odată, prin luna mai, am spus că Victor Ponta o să aibă o problemă şi aceea este Klaus Iohannis. Acum s-a adeverit. Mă bucur că avem preşedinte. Sper ca cei din ACL să nu o apuce pe arătură, să se împopoţoneze cu această victorie care nu le aparţine. Vrem să vedem ce se întâmplă până la sfârşit.

Urmează dreptatea până la capăt în PSD. Urmează noaptea cuţitelor lungi. Al doilea tur de scrutin a fost o surpriză şi pentru mine. O dovadă că orice maşinărie politică, oricât de performantă ar fi, este învinsă de popor. Sperăm să întrăm în normalitate. În echilibru. Să nu mai vedem aroganţe, în niciun domeniu, nici măcar în presă. Visez! Mai este mult până departe.

Să vedeţi ce va fi de mâine încolo! Ponta şi-a recunoscut înfrângerea. Este primul semn, minuscul de normalitate. Sau nu!

Adaugă un Comentariu

*