Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Poştalionul… reformaţilor

Poştalionul… reformaţilor 

ion obagila 1În PSD furtuna se amplifică. Tinerii sunt de acum norii cei grei care vor să spele trecutul, să smulgă din rădăcini vechea gardă a partidului, cu tot cu metehnele tip baron roşu.

Se anunţă zile de coşmar. Şefii de judeţe nu mai pot fi şi preşedinţi de partid sau invers. Se vrea punerea la respect a celor care se cred buricul pământului. Nu se întrevede o perioadă bună nici pentru Liviu Dragnea, agăţat în mai multe dosare, ba mai nou, DNA dă semnale că Dragnea ar fi implicat într-o afacere de dare de mită. Presa deja vuieşte că preşedintele executiv al PSD ar fi personaj într-un dosar DNA, alături de fosta şefă a DICOOT, Alina Bica. Mulţi spun că se strânge laţul în jurul gâtului lui Liviu Dragnea, practic nu ar mai fi nicio scăpare.

PSD-ul a ajuns la ora marilor întrebări. Dacă şi le-ar fi pus mai demult aveau acum răspunsuri, şi, cu siguranţă, ar fi câştigat şi alegerile prezidenţiale. Din păcate, partidul care s-a vrut a fi unul de stânga a fost ditamai buboiul de îmbogăţiţi şi baroni veroşi, aroganţi, tupeişti şi distanţaţi de popor, ca luna de soare.

Acum a sosit vremea să plătească pentru toată beţia lor de putere. Rămâne de văzut dacă vor reuşi să se restructureze din mersul hodorogit al carului în care stau cu toţi urcaţi şi, din când în când, mai cade câte unul din teleguţă.

PSD-iştii nu au înţeles că a fi de stânga trebuie demonstrat prin fapte nu prin teorie pe la congrese, simpozioane, lansări de carte şi descinderi electorale prin cătunele îndepărtate ale patriei, la bordul bolizilor de zeci de mii de euro.

Morala ar fi că orice produs fals, până la urmă, tot va fi scos de pe piaţă, oricât s-ar chinui producătorii să-l înfăşoare în hârtie poleită.

Adaugă un Comentariu

*