Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » POVESTE DE DRAGOSTE PE ULIȚA SATULUI! La Hulubești, și iubirile duhnesc a… politică. VEZI VIDEO!

POVESTE DE DRAGOSTE PE ULIȚA SATULUI! La Hulubești, și iubirile duhnesc a… politică. VEZI VIDEO! 

hulubesti

Hulubești este cu siguranță localitatea unde totdeauna se întâmplă ceva! Nu trece o zi fără să auzi de un necaz pornit ba din Primărie, ba din cine știe ce colț de sat. După ce analizezi problemele apărute până acum la Hulubești, tragi concluzia că toate, dar absolut toate au o vână politică! Muniția folosită, nici nu mai contează. Important este să lovească pe cine trebuie când trebuie. Dar haideți să vedem care este scandalul momentului la Hulubești.

Liliana Lăcătuș este o femeie trecută de prima tinerețe care locuiește în satul Butoiu. Lovită de neajunsuri, Liliana s-a hotărât să-l ducă în fața judecătorilor pe bărbatul cu care a trăit o perioadă de timp fiindcă acesta nu vrea în ruptul capului să plătească pensie alimentară pentru rodul dragostei lor, o fetiță de un an. Femeia trăiește într-o sărăcie lucie împreună cu cei șapte copii ai săi.

VEZI VIDEO

În demersul său, Liliana este ajutată de Ștefan Roată, fostul poștaș din Hulubești, un om săritor la toate, care, după cum singur se prezintă, nu poate răbda să vadă abuzurile îndreptate împotriva unor consăteni de-ai săi. Problema este și mai arzătoare, fiindcă acuzatul din această poveste de dragoste este chiar fratele fostului viceprimar de Hulubești, un om cu care Roată a avut mai multe conflicte politice.

Și cum la Hulubești orice poveste are iz politic, și cazul de față este pus pe seama conflictelor dintre partide. Constantin Cursureanu nu recunoaște că ar fi avut vreo relație cu Liliana Lăcătuș. În schimb, declanșează bomba. Declară răspicat că s-ar fi iubit cu nevasta lui Roată și că de aici pleacă tot necazul său.

La așa dezvăluire, nu puteam să nu-i spunem lui Roată ce ne-a declarat Cursureanu. Ca să-l convingem că nu glumim, i-am prezentat și dovezile.

În sat la Butoiu, oamenii sunt de partea Lilianei Lăcătuș și îl blamează pe fratele fostului viceprimar fiindcă nu-și recunoaște copilul, care-i seamănă leit.

Cum ați văzut, sătenii sunt atât de revoltați încât au decis să strângă din sărăcia lor bani pentru ca Liliana să poată plăti testul ADN.

Liliana Lăcătuș, ajutată de Roată și consăteni, vrea să obțină pensie alimentară de la Constantin Cursureanu. După ce o să rezolve această problemă, Liliana are de gând să pornească și pe urmele primului bărbat, cu care are șapte copii.

Războiul este abia la început. Liliana Lăcătuș își va susține cauza în fața instanței de judecată. Ștefan Roată o sprijină necondiționat și va fi martor în acest proces. Constantin Cursureanu așteaptă să fie chemat la judecată. Spune că are argumente în favoarea sa pe care le va prezenta magistraților. Cât privește politica, s-a dovedit că la Hulubești își vâră coada în tot și în toate.

Adaugă un Comentariu

*