Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » POVESTE DE SUCCES ÎN DUBAI! Un polițist de frontieră român s-a transformat în agent imobiliar

POVESTE DE SUCCES ÎN DUBAI! Un polițist de frontieră român s-a transformat în agent imobiliar 

dubai

Gheorghe Seran a fost în Dubai pentru prima dată în 2004. A fost şocat, atunci, de ritmul în care se muncea, deşi afară erau şi 52 de grade Celsius.

„Am venit în august, 2004. Erau şi 52 de grade în unele zile, dar oamenii erau afară şi lucrau. La noi era declarată zi nelucrătoare la 35 de grade iar ăştia lucrau la 50. Şi lucrau zi şi noapte”, îşi aminteşte Gheorghe Seran.

Acesta a simţit, atunci, oportunitatea: într-un oraş în care se construieşte atât de mult, atât de repede, este nevoie de cineva care să vândă locuinţe.

Cu gândul acesta a plecat în Dubai, în 2006. Era, pe atunci, poliţist de frontieră la Nădlac, dar era conştient că nu acela era viitorul lui. A vândut tot ce avea în ţară şi a plecat în Dubai, hotărât să devină agent imobiliar. Şi, din prima lună, a dat lovitura: „Bişniţa, să zic aşa, am avut-o în sânge. Deci, nu mi-a fost greu să vând. Atunci, era şi perioada în care toată lumea căuta să cumpere. Trebuia să le dai ce voiau şi ei cumpărau”, a declarat Gheorghe Seran.

A vândut o broşură cu 7,6 milioane de dolari!

Prima vânzare a fost cea a unei vile, în valoare de peste 7 milioane de dolari, într-un complex care nu era construit încă. Românul a reuşit s-o vândă însă iar cu comisionul încasat a demarat propria afacere. „A fost o vilă de 7,6 milioane de dolari, într-un proiect care nu era făcut. Am vândut doar o broşură”, îşi aminteşte Gheorghe Seran.

Din cele 7,6 milioane de dolari, el a primit 2%, bani cu care şi-a deschis propria firmă. Iar de atunci afacerea l-a transformat într-un om care-şi permite să trăiască, zi de zi, în luxul din Dubai.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*