Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » POVESTE DE VIAȚĂ: Soţ și soţie, părinţi, dar… fraţi de mamă!

POVESTE DE VIAȚĂ: Soţ și soţie, părinţi, dar… fraţi de mamă! 

Foto: protv.ro

Un caz rarisim a fost relatat zilele trecute la ştirile din Daily Mail, reluat de Métronews: Adriana (39 de ani) si Leandro (37 de ani), părinţii unei fetiţe in vârstă de 6 ani, se cunoscuseră in urmă cu vreo 10 ani, se îndrăgostiseră imediat unul de altul si se căsătoriseră. O serie întreagă de coincidente i-au uimit încă de la început, fără însă să le trezească vreo oarecare bănuială: amândoi erau originari din statul brazilian Sao Paolo, fuseseră abandonaţi de mamă pe vremea când erau mici, iar mamele lor se numeau… Maria.

Adriana a reuşit să dea de urma mamei sale cu ajutorul unui post de radio. Când si-au vorbit pentru prima oară, mama Adrianei i-a mărturisit că ea mai avusese un copil pe care-l abandonase – un băiat pe nume… Leandro.

Înţelegând atunci teribilul adevăr, acela că de fapt se căsătorise cu propriul său frate de mamă, Adriana a izbucnit in lacrimi.

In ciuda acestei cutremurătoare descoperiri, soţii – fraţi de mamă au declarat însă că „doar moartea ne va putea despărţi” si că „desigur, lucrurile ar fi fost diferite dacă am fi ştiut dinainte, dar nu este cazul şi noi ne iubim”.

P.S. Nici măcar nu îndrăznesc să-mi imaginez care ar fi fost reacţia diverselor „autorităţi, organe si organisme abilitate” şi ce urmări ar fi avut o atare situaţie dacă lucrurile s-ar fi petrecut la noi…

Avocat Vladimir Tunti STEFANESCU

Adaugă un Comentariu

*