Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 24, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: 10 suspecţi de tâlhărie şi furt de materiale de construcţii, săltaţi de poliţişti!

PRAHOVA: 10 suspecţi de tâlhărie şi furt de materiale de construcţii, săltaţi de poliţişti! 

perchezitii prahova

Poliţiştii prahoveni de la Secţia Valea Călugărească au efectuat astăzi, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab”, cinci percheziţii în Ploieşti şi comuna Berceni, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie şi furt din societăţi comerciale. La audieri au fost aduşi 10 suspecţi.

Potrivit IPJ Prahova, în perioada august – septembrie 2016, cei în cauză ar fi săvârșit mai multe tâlhării, furturi din societăți comerciale și din locuințe în Ploiești și în comune arondate Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească. Aceștia vizau, cu precădere, bunuri din categoria materialelor de construcții, pe care le-ar fi comercializat ulterior către centre de colectare materiale reciclabile sau către diferite persoane fizice.

Tot astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de furt și loviri și alte violențe. Din cercetări, a reieșit că, în seara zilei de 18.09.2016, cei în cauză ar fi avut o altercație cu două persoane, în urma căreia le-ar fi sustras două telefoane mobile. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 4.000 de lei

Adaugă un Comentariu

*