Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: 121 de şoferi au fost puşi să sufle în etilotest! Vezi câte sancţiuni au aplicat poliţiştii!

PRAHOVA: 121 de şoferi au fost puşi să sufle în etilotest! Vezi câte sancţiuni au aplicat poliţiştii! 

Foto: gorjeanul.ro

Efectivele de poliție rutieră din judeţul Prahova au verificat cu aparatul etilotest, într-o singură zi, 121 de conducători auto și au controlat 75 de autovehicule de transport persoane și mărfuri.

Având în vedere neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat 274 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră, între care 75 pentru viteză excesivă şi 38 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Totodată, au fost amendaţi 30 de pietoni. De asemenea, ca măsuri complementare, au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

La datorie au fost şi poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, care au executat o acțiune în scopul prevenirii cazurilor de conducere cu viteză excesivă. Cu această ocazie, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, dintre care 49 pentru viteză. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 19.325 de lei.

La rândul lor, agenţii de siguranţă publică au acţionat pe teritoriul întregului judeţ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. Cu ocazia activităților de patrulare desfășurate în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat o infracțiune în flagrant și 84 de contravenții, în valoare totală de 21.460 de lei. Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 242 de autovehicule și au legitimat 433 de persoane. În aceeași perioadă, în mediul rural au fost sesizate 19 infracțiuni și au fost constatate 60 de contravenții. De asemenea, au fost legitimate 481 de persoane și au fost controlate 291 de autovehicule.

Adaugă un Comentariu

*