Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: 69.000 de români, interesaţi de cultivatorul de mure din Cosminele

PRAHOVA: 69.000 de români, interesaţi de cultivatorul de mure din Cosminele 

nelu moraru

Românii sunt interesaţi din ce în ce mai mult de reportajele pozitive, în care se prezintă oameni, locuri, îndeletniciri, pasiuni. Am putea spune că acest gen de materiale de presă bat de departe talk-show-urile politice, emisiunile de scandal, ba chiar şi buletinele de ştiri, care abundă de negativism, de informaţii pe care omul nu le mai consideră de multă vreme interesante.

Emisiunile „Oameni şi locuri”, „Gospodarii” şi „Dâmboviţa pas cu pas”, pe care le-am realizat la MDI TV, au fost vizionate pe youtube.com de zeci de mii de oameni. Sunt practic, cele mai căutate producţii ale acestui post de televiziune! Păcat că au fost scoase din grila de programe.

Câteva exemple:

 • „Murul, cea mai generoasă cultură” a depăşit 69.000 de vizualizări
 • „Misteriosul Tunel Izvor din Bucegi” a depăşit 49.000 de vizualizări
 • „Misterele din Munţii Bucegi” a depăşit 36.000 de vizualizări

 

Încurajările venite din partea publicului ne onorează şi constituie o dovadă în plus că nu am greşit când am decis să realizăm astfel de emisiuni.

 • „Faceti un lucru foarte bun, cu aceste reportaje. Ce faceti dumneavoastra ar trebui sa faca multe televiziuni, nu sa omoare poporul asta cu stiri despre «vedete» gen Bianca Dragusanu. Nu ne intereseaza viata acestor… «vedete». Înca o data, respect pentru munca dumneavoastra”.
 • „Daca ar fi toti reporterii si jurnalistii la fel ca dumneavoastră, tara asta ar da in fata, nu in spate”.
 • „Bravo! Acesta este tipul de reportaje care ar trebui sa se vada pe toate retelele Tv”.
 • „De 1.000 de ori mai frumos decat un show gen «Capatos»”.
 • „Mi-a placut foarte mult! Sa mai postati astfel de documentare”.

 

Mulţumim tuturor pentru aprecieri, iar pe dumneavoastră, cititorii incomod-media.ro, vă invităm să vizionaţi trei dintre cele mai apreciate emisiuni pe care le-am realizat pentru postul de televiziune MDI TV.

Răspuns la PRAHOVA: 69.000 de români, interesaţi de cultivatorul de mure din Cosminele

 1. cosmin

  bv!..mai se vede si comuna noastra la tv…avem cu ce ne mandrii…k suntem vecini si consateni cu nea ion….bv lui ……sa fie sanatos si vrednic in continuare

   

Adaugă un Comentariu

*