Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Accident chimic controlat la Petrobrazi! Exerciţiul de antrenament va fi dirijat de ISU

PRAHOVA: Accident chimic controlat la Petrobrazi! Exerciţiul de antrenament va fi dirijat de ISU 

Foto: exclusivnews.ro

Joi, 26 iunie 2014, începând cu ora 10:00, se va desfăşura, la Petrobrazi, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie ale ISU Prahova, în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă.

„Conform situaţiilor tactice simulate, în situaţia producerii accidentelor chimice pe amplasament cu implicaţii în afara acestuia, respectiv, explozie în zona rampei C.F. de descărcare produse petroliere Negoieşti, precum şi explozie urmată de incendiu la un rezervor cu benzină, se vor pune în aplicare planurile de urgenţă externă şi internă ale obiectivului, corespunzător scenariului precum şi Planul Roşu Judeţean”, se arată într-un comunicat al ISU Prahova.

De asemenea se va organiza un post medical avansat pentru acordarea primului ajutor medical calificat victimelor surprinse în urma exploziei (15 muncitori răniţi), comanda operaţiunilor de salvare fiind preluată de medicul şef UPU – SMURD.

Adaugă un Comentariu

*