Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 24, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Au furat porumbei voiajori de competiţie în valoare de un milion de euro!

PRAHOVA: Au furat porumbei voiajori de competiţie în valoare de un milion de euro! 

Foto: www.mytex.ro

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale – I.G.P.R., împreună cu poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale – I.P.J. Prahova şi ai Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Câmpina au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Prahova, la locuinţele unor persoane care sunt bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, despre persoanele în cauză există suspiciuni că, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2013, ar fi sustras, din mansarda locuinţei unui cetăţean german situată în Germania, 51 de porumbei voiajori de competiţie.

Prejudiciul cauzat este estimat la o valoare între 800.000 şi 1.000.000 de euro.

În urma percheziţiilor efectuate, până în prezent, au fost identificaţi şi recuperaţi 38 de porumbei voiajori de competiţie, care ar fi aparţinut părţii vătămate, dar şi alţi porumbei voiajori de competiţie, despre care există indicii că ar proveni din Italia, Belgia, Olanda şi Spania.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii români, împreună cu autorităţile judiciare din Germania, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi în comiterea de infracţiuni şi pentru tragerea la răspundere penală a acestora.

Sursa: IGPR

Adaugă un Comentariu

*