Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Hans din Câmpina a traficat o elevă de liceu pentru prostituţie în Azuga şi Sinaia

PRAHOVA: Hans din Câmpina a traficat o elevă de liceu pentru prostituţie în Azuga şi Sinaia 

Foto: adevarul.ro

Bogdan Lăcătuş, zis Hans, un bărbat de 25 de ani din Câmpina, a fost reţinut  pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în formă continuată. Proxenetul a obligat o elevă de liceu să întreţină raporturi sexuale contra cost cu mai mulţi bărbaţi, în Sinaia şi Azuga. Potrivit Adevărul, procurorii DIICOT Ploieşti şi cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate îl urmăresc pe Bogdan Lăcătuş încă din luna aprilie, însă acesta s-a sustras în repetate rânduri cercetărilor.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii octombrie 2013, inculpatul Lăcătuş Bogdan a recrutat o minoră în vârstă de 17 ani, elevă la liceu, şi a determinat-o, în repetate rânduri, să întreţină raporturi sexuale contra cost cu diferite persoane, sumele de bani obţinute fiind folosite în interes propriu de către acesta.

În luna octombrie minora a fost determinată să întreţină raporturi sexuale succesive cu trei bărbaţi, prestaţie pentru care clienţii au plătit traficantului suma de 350 de lei.

Răspuns la PRAHOVA: Hans din Câmpina a traficat o elevă de liceu pentru prostituţie în Azuga şi Sinaia

  1. Rodica Dumitrescu

    a nerorocit o fata !

     

Adaugă un Comentariu

*