Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Cinci suspecţi au fost prinşi cu vânatul în casă! Erau pasionaţi de mistreţi şi căprioare

PRAHOVA: Cinci suspecţi au fost prinşi cu vânatul în casă! Erau pasionaţi de mistreţi şi căprioare 

Foto: bzc.ro

Poliţiştii prahoveni au efectuat șase percheziţii în Ploieşti şi în comuna Jugureni, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de braconaj. Cu această ocazie, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 37 kg de carne provenită din vânat (mistreţ şi căprior), trofee, o blană de urs necrotaliată, cartușe interzise la deținere și o armă confecționată artizanal.

De asemenea, cinci persoane au fost conduse la Poliţie pentru audieri. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – martie 2015, aceste persoane ar fi comis 20 infracțiuni de braconaj cinegetic, vânând fără autorizație mai multe exemplare de porc mistreț și căprior.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj, uz de armă letală fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților.

Adaugă un Comentariu

*