Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Clarvăzătoarea Georgeta Florea vorbeşte despre cele nevăzute

PRAHOVA: Clarvăzătoarea Georgeta Florea vorbeşte despre cele nevăzute 

georgeta florea

Nu există nimic care să poarte eticheta de adevăr absolut. Adevărul nu-l poți descoperi întâmplător, într-un spațiu anume. Se găsește în noi, în tot ceea ce ne înconjoară, în cele văzute și în cele nevăzute.

Georgeta Florea, din Drajna de Jos, județul Prahova, în ciuda tuturor opreliștilor apărute, este decisă să-și ducă misiunea până la capăt. Vede, simte, comunică cu îngerii, cu divinitatea. Primește mesaje despre ceea ce suntem și despre ceea ce urmează să fim. Vorbim despre un om simplu, un om cu har, care vede mai multe decât noi.

VEZI VIDEO

Fenomenul Georgeta Florea nu trebuie luat în derâdere. Trebuie tratat ca un mister, ca o cheie a universului. Discuțiile cu această femeie înzestrată cu puteri paranormale te copleșesc. La început îți par simple povești, dar apoi vezi că totul se leagă, că totul are logică.

Pare greu de crezut, dar Georgeta Florea călătorește, după spusele sale, în lumile astrale. Ajunge în locuri la care noi nici măcar nu visăm.

Georgeta Florea a scris 29 de cărți. Practic, textele i-au fost comunicate de o ființă superioară, de un înger cum îl numește. În ultimul volum, se vorbește despre Zalmoxe și Arsenie Boca, sfântul Ardealului. Sunt pagini inedite, mărturii cutremurătoare.

Când povestește despre aceste taine, rămâi vrăjit. Ai asculta-o ore în șir pe clarvăzătoarea din Drajna. Este fascinată de Munții Bucegi, de misterul care învăluie aceste locuri legendare, de tainele pe care le ascund.

Georgeta Florea se luptă să ducă la îndeplinire un proiect drag sufletului ei. Să înalte 17 cruci în 17 puncte-cheie din România. Până acum a construit 3. Troițele reprezintă un semn al respectului pentru divinitate, un mod de a-i apropia pe oameni de Dumnezeu.

Poarta casei acestei femei este mereu deschisă pentru cei împovărați de griji, pentru cei care au nevoie de un sfat, de un îndemn, de o speranță…

7 Răspunsuri la PRAHOVA: Clarvăzătoarea Georgeta Florea vorbeşte despre cele nevăzute

 1. Mihaela Matache dinCanada

  Am 24 de ani de cind am ajuns in Vancouver Oct.1989. Dumnezeu vorbeste cu oamenii,numai cei necredinciosi nu vor sa-L asculte.Tot ce spune Georgeta,este adevarat. Eu am primit in 1986 Icoana Domnului Iisus Hristos in pieptul meu in inima mea.Ea este cu mine si ma ajuta in orice clipa.Atunci n-am stiut,dar acum am inteles ca este DuhulSfint,cel ce-L da Domnul celor ce-L iubesc pe EL.Amin si la voi sa vie.
  MIHAELA.

   
 2. Maria

  Dacă toți am avea credință In Dumnezeu am vedea lucrurile exact cum le vede aceasta femeie si dumnezeu sa o bine cuvinteze sa mai salveze ce se mai poate salva di lumea aceasta fără Dumnezeu si plină de păcat

   
 3. MARIANA

  dumnezeu sa va aiba in grija, sa va scoata in cale oamenii cu suflet,pt a primi donatii de a realiza visul pt constructia celor 14 troite.oamenii de buna credinta, uniti-va. prima sunt eu maria, care doresc sa ajung la d-na floarea, cind vrea domnul sa ma ajute. amin –maria .

   
 4. mihai pietrau

  sarmana femeie…… e inselata rau…sa dea Domnul sa se trezeasca inainte de moarte… trist…

   
 5. analeea

  baiete se pare ca tu te lasi inselat si rau de tot de cel viclean si rau
  eu am cunoscut-o pe aceasta femeie si vai de cei care o vorbesc de rau sau ii fac rau acestei doamne care multumita ei va face o lucrare mare inchinata lui DUMNEZEU:::DACA NU INTELEGI UN LUCRU SAU O PERSOANA ATUNCI NU TE GRABI SA JUDECI CA S-AR PUTEA SA JUDECI FOARTE GRESIT.in cazul lui d-na geaorgeta florea te inseli amarnic mihai pietrau…..lucrarea care o face dansa este clar divina pt cei care sunt crestini adevarati si sunt chemati…roagate si tu sa fii chemat si nu uitat baiete pana nu e prea tarziu….ca acest mihai sunt f multi
  nu arubcati cu pietre si nu judecati daca nu intelegeti ce se intampla…DUMNEZEU o protejeaza pe aceasta femeie si ii da putere sa -i faca lucrarea pana la capat…asa sa fie AMIN

   
 6. tudorancea grigoras

  cind vezi asemenea lucruri ..tu spui ca nu ai avut timp?!

   
 7. tudorancea grigoras

  de ce …trebuia sa mergeti la servici?

   

Adaugă un Comentariu

*