Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Coletul cu droguri! Poliţiştii au destructurat încă o reţea de traficanţi. VIDEO

PRAHOVA: Coletul cu droguri! Poliţiştii au destructurat încă o reţea de traficanţi. VIDEO 

droguri

Poliţiştii antidrog din Ploiești şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. În urma unui flagrant și a cinci percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate 800 de grame de cannabis.

Totul a început cu un colet primit din Spania, pe care poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi procurorii DIICOT l-au interceptat imediat ce a fost ridicat de un tânăr de 24 de ani, cunoscut de oamenii legii ca fiind membru al unui grup infracţional. În cutie, au fost găsite, ascunse printre haine, 500 de grame de cannabis.

Ulterior, polițiștii și procurorii au efectuat 5 percheziții la locuințele membrilor grupului infracțional organizat și au pus în executare 25 de mandate de aducere emise pe numele unor consumatori.

VIDEO

În urma perchezițiilor, la două locuințe au fost descoperite și ridicate aproximativ 300 de grame de cannabis, precum și instrumente folosite la consumul și ambalarea drogurilor.

Procurorul de caz a dispus reținerea a trei dintre membrii grupării, iar față de al patrulea a fost luată măsura controlului judiciar. Ulterior, pe numele persoanelor reţinute au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Adaugă un Comentariu

*