Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Concert gratuit în deschiderea Ploieşti Jazz Festival, la Ploieşti Shopping City

PRAHOVA: Concert gratuit în deschiderea Ploieşti Jazz Festival, la Ploieşti Shopping City 

ploiesti-jazz-festival

Miercuri – 16 noiembrie 2016, va avea loc, la Ploieşti Shopping City, deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Jazz. Evenimentul constă într-o conferinţă de presă şi un spectacol gratuit pentru publicul larg. Artiștii trioului de jazz „Zoom”, care vor susține momentul artistic, îi așteaptă pe melomani începând cu ora 16:00, în zona scărilor rulante a centrului comercial.

“Ne face o deosebită plăcere să continuăm buna colaborare începută cu Filarmonica «Paul Constantinescu» în urmă cu câțiva ani și să putem oferi celor care ne trec pragul o după-amiază plină de stil. Prin fiecare proiect pe care îl lansăm dorim să răspundem nevoilor vizitatorilor noștri și să îi surprindem cu ajutorul unor experiențe inedite. Sperăm că spectacolul le va aduce bucurie și va întregi seria acestor amintiri deosebite”, a declarat Marina Trifina – marketing manager Ploiești Shopping City.

Ulterior, spectacolele se vor desfășura la Filarmonica „Paul Constantinescu”, în perioada 23 – 27 noiembrie 2016, cu participarea unor apreciaţi muzicieni din România şi din țări precum Germania, Franța, Luxemburg sau SUA.

„În cadrul fiecărei ediții a festivalului ne dorim să includem elemente noi prin care să surprindem publicul, de la artiștii pe care îi aducem până la proiectele noi pe care le organizăm sub egida Ploiești Jazz Festival sau la locurile noi în care susținem concerte. Ploiești Shopping City a fost mereu un susținător al proiectului nostru, motiv pentru care ne-am dorit să organizăm un moment artistic și aici. Îi invităm pe iubitorii de artă pe 16 noiembrie să vină alături de noi în centrul comercial pentru a ne bucura împreună de muzica bună”, a precizat Vlad Mateescu – directorul Ploiești Jazz Festival.

Anul acesta, din dorința de a oferi cât mai multă bucurie spectatorilor, festivalul are o zi în plus și a fost îmbogățit cu noi componente, precum: „Lecția de jazz” destinată copiilor și masterclass-uri adresate artiștilor de jazz în devenire și publicului dornic să fie cât mai aproape de muzicieni și să vadă în timp real cum se realizează o astfel de operă.

Adaugă un Comentariu

*