Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Copiii descoperă universul şi „călătoresc” pe Lună, la Ploieşti Shopping City

PRAHOVA: Copiii descoperă universul şi „călătoresc” pe Lună, la Ploieşti Shopping City 

copii spatiu ploiesti

În perioada 9 – 30 septembrie 2015, copiii au ocazia să descopere misterele universului, prin intermediul unei expoziţii dinamice cu rol educativ, la Ploieşti Shopping City. Proiectul “KIDS ON THE MOON” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Intenția este de a le dezvălui, într-un mod practic şi distractiv, o serie de paşi făcuţi de om şi de a prezenta evoluțiile tehnologice fundamentale ce au condus la fantastica cucerire a lumii exterioare Terrei.

Echipaţi în costume de astronaut, copii vor „călători” pe Lună, vor vizita o bază spațială, vor vedea cum arată un telescop, o navă și vor afla numeroase informații despre planete și alte astre cerești. Micii fani ai cosmosului sunt așteptați de luni până vineri la Ploiesti Shopping City, în zona scărilor rulante, între orele 13:00-20:00, iar în weekend de la 11:00 până la 21:00.

Turul interactiv durează 40 de minute și este organizat pentru grupuri de 15-20 de copii. Taxa de intrare este de 10 lei, iar, pentru grupuri organizate de minimum 15 copii, prețul unui bilet este 5 lei. Intrarea se face pe bază de bilet, apoi, după achiziționarea acestuia, este necesară o programare pentru a avea acces la eveniment. Biletele și programările se fac la Biroul de informații din interiorul Ploiești Shopping City. Pentru grupuri organizate există posibilitatea rezervării în afara orelor de program.

Adaugă un Comentariu

*