Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Copiii se pot aventura în Vestul Sălbatic, la Ploieşti Shopping City

PRAHOVA: Copiii se pot aventura în Vestul Sălbatic, la Ploieşti Shopping City 

vestul-salbatic

Ploiești Shopping City găzduiește, în perioada 5 octombrie – 2 noiembrie, expoziția „Wild West Kids”, dedicată copiilor cu vârste între 5 și 12 ani. Astăzi, cu ocazia inaugurării, au descoperit Vestul Sălbatic 400 de copii. Intrarea se face pe baza unei rezervări în avans, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Programările pot fi făcute la Biroul de Informații al Ploiești Shopping City, la numărul de telefon 0751.043.178 sau prin e-mail la adresa office@ploiestishoppingcity.ro. Biletul pentru expoziția „Wild West Kids” costă 10 lei/ copil. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 lei/ copil.

Înainte de începerea aventurii, cei mici s-au costumat în cowboy și indieni. Intraţi în noile roluri, copiii au început o călătorie inedită într-un oraș din deșert, căruia i-au descoperit obiceiurile și modul de organizare. Apoi, experienţa interactivă a continuat cu aventura căutării aurului din mină. Cu metalul prețios găsit, cei mici și-au putut cumpăra cai pentru a participa la cunoscutele curse din Vestul Sălbatic. Pentru curaj, au primit insigne și și-au povestit experiența în jurul focului de tabără, unde au învăţat cântece la muzicuță.

Traseul micilor aventurieri a continuat până în Satul Indienilor. Aici, copiii au intrat într-un cort tradițional pentru a afla informații despre civilizația indiană și au dansat în jurul focului. Pe toată durata aventurii în Vestul Sălbatic, prichindeii s-au duelat cu bandiții și şi-au făcut poze cu amuzantele afișe „Wanted”, singuri sau împreună cu părinții. La final, toți copiii au primit diplome. Pe tot parcursul turului, cei mici au fost supravegheați de ghizi specializaţi care au răspuns tuturor întrebărilor.

Adaugă un Comentariu

*