Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Criminalul de la Ploieşti s-a predat în Bucureşti! Şi-a înjunghiat iubita de 30 de ori!

PRAHOVA: Criminalul de la Ploieşti s-a predat în Bucureşti! Şi-a înjunghiat iubita de 30 de ori! 

Sursa foto: republikanews.ro

Bărbatul din Ploieşti, care şi-a ucis, ieri, concubina, s-a predat, în această după-amiază, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – relatează Ziarul Libertatea. Alexandru Rusu, în vârstă de 30 de ani, şi-a înjunghiat mortal iubita, pe motiv că a refuzat să ia parte la un joc erotic în patru. De asemenea, individul l-a rănit pe fiul cel mare al concubinei sale, în vârstă de 11 ani.

Era duminică seara când Mariana (36 de ani) şi-a invitat două prietene, de 16 şi 19 ani, să petreacă. Evident, a ajuns şi iubitul femeii, Alexandru. După ce au consumat alcool și posibil droguri, bărbatul a vrut să întrețină relații sexuale cu cele trei femei, însă toate i-au refuzat avansurile. Atunci a pornit un scandal monstru între Alexandru și concubina sa, Mariana.

Orbit de mânie, bărbatul și-a înjunghiat iubita, care s-a stins răpusă de peste 30 de lovituri de cuțit. După ce a asistat la scena înfiorătoare, minora de 16 ani a reușit să fugă, în timp ce cealaltă fată a sunat la 112. Până la sosirea polițiștilor, Alexandru a dat bir cu fugiții. Potrivit anchetatorilor, acesta are la activ numeroase condamnări în țară și Marea Britanie pentru violare de domiciliu, furt, trafic de persoane și de droguri.

Sursa: Libertatea

Adaugă un Comentariu

*