Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Descoperă comorile României! Expoziţia itinerantă de promovare turistică ajunge la Ploieşti

PRAHOVA: Descoperă comorile României! Expoziţia itinerantă de promovare turistică ajunge la Ploieşti 

expozitie comorile romaniei

Asociația CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA – AFSR, Centrul Județean de Cultură Prahova, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova și Primăriei Municipiului Ploiești, organizează în perioada 12-14 septembrie 2014, în Parcarea Palatului Culturii, expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI, ediția Ploiești.

„Expoziția ROMÂNIA, GRĂDINA EUROPEI. DESCOPERĂ COMORILE ROMÂNIEI este un concept inovativ și ludic de promovare a României, fiecare județ fiind reprezentant sub forma unei mese cu o grafică special concepută pentru a face relevant și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori, obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură)”, ne-a precizat Nicolae Marghiol – preşedinte AFSR.

La cele 4 editii ale expozitiei de la Bucuresti, Arad, Timișoara și Brasov, au participat peste 70.000 de persoane, fiind astfel cel mai mare eveniment de promovare turistică și culturală a României. Vizitatorii au descoperit cu ajutorul hărților comorile județelor, obiective turistice și culturale, personalități, sărbători. Expoziția itinerantă se desfășoară în fiecare weekend, în municipiile reședinte de județe.

Intrarea este liberă.

 

Adaugă un Comentariu

*