Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Distracţie la cote maxime în acest weekend la Sinaia!

PRAHOVA: Distracţie la cote maxime în acest weekend la Sinaia! 

Sursa foto: www.sinaiaforever.ro

În perioada 4 – 6 septembrie 2015, se desfăşoară în judeţul Prahova Festivalul „Sinaia Forever”, ajuns anul acesta la ediţia XXI. Participanţii se vor putea bucura de balet în aer liber, decoruri spectaculoare, expoziţii, maşini de epocă, acrobaţii, teatru, muzică etc. Smiley, Vunk, Delia şi Vama sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori. Cu alte cuvinte, „Sinaia Forever” rămâne cel mai frumos festival din Prahova.

De reţinut că, pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul oraşului este interzis, circulaţia desfăşurându-se doar pe varianta DN1.

Recomandări ale polițiștilor:

– Aveţi grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate, la piaţă, în magazine, în mijloacele de transport în comun etc.!
– Nu afişaţi ostentativ bunurile de valoare atunci când vă aflaţi în locuri publice!
– Evitaţi să intraţi în discuţie cu necunoscuţii care vă pot aborda pentru diferite acte de caritate, pot fi persoane care vor să vă înşele!
– Nu răspundeţi cu violenţă la provocări, încercaţi să evitaţi conflictele, iar dacă nu reuşiţi, sunaţi de urgenţă la numărul 112- apel gratuit!
– Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool!
– Nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de „chilipiruri”, de cele mai multe ori produsele sunt fie contrafăcute, fie provin din săvârşirea unor infracţiuni!
– Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi!
– Dacă observaţi lipsa copilului, anunţaţi imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la numărul de urgenţă 112 !
– Daţi dovadă de vigilenţă şi atenţie faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră!
– Supravegheaţi atent buzunarele şi geanta în care aveţi bani şi documente, pentru a preveni furtul acestora!
– Nu plecaţi singuri, noaptea târziu, de la petreceri sau localuri şi nu vă plimbaţi în locuri izolate şi întunecoase! Deplasaţi-vă în grup, nu răspundeţi la provocările altor persoane şi evitaţi persoanele turbulente sau în stare de ebrietate!
– Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!
– Reţineţi cât mai multe detalii despre autor: înfăţişare, particularităţi, direcţia în care a fugit, numărul de la autoturismul folosit de acesta, complici etc. şi comunicaţi toate amănuntele poliţiei!

Adaugă un Comentariu

*