Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Doi tineri au fost arestaţi după ce i-au agresat pe poliţiştii care i-au oprit în trafic

PRAHOVA: Doi tineri au fost arestaţi după ce i-au agresat pe poliţiştii care i-au oprit în trafic 

Fotot: media.realitatea.net

Scandalul s-a petrecut pe teritoriul comunei Cocorăştii Colţ. Un poliţişt din localitate a depistat pe DJ 101 A, în apropierea unei maşini avariate, un autoturism dat în consemn ca urmare a unei tamponări petrecute anterior. În momentul în care omul legii le-a solicitat documentele celor doi tineri care se aflau în maşină, aceştia au devenit violenţi şi au încercat să fugă.

„Un alt poliţist, aflat în timpul liber, care se deplasa pe D.J. 101 A şi observase incidentul a intervenit, acordându-i sprijin colegului său, pentru a-i conduce pe cei doi bărbaţi la sediul poliţiei.

Întrucât cei doi bărbaţi ar fi manifestat în continuare un comportament violent, agresându-i pe poliţişti, unul dintre aceştia a executat 5 focuri de avertisment, în plan vertical.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei, iar cei doi agenţi de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, întrucât din verificări a reieşit că ambii ar fi condus autoturismul în cauză. În urma testării, s-a constatat că unul dintre ei avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost conduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, ultraj şi loviri sau alte violenţe. Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Adaugă un Comentariu

*