Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: În două ore, poliţiştii au confiscat băuturi fine de peste un miliard de lei!

PRAHOVA: În două ore, poliţiştii au confiscat băuturi fine de peste un miliard de lei! 

whisky

Noaptea trecută, în intervalul orar 22:30 – 00:30, 100 de polițiști prahoveni, împreună cu 40 de jandarmi, au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, prevenirea criminalității stradale și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice de către conducătorii auto. În aceste activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova.

În cele două ore, au fost legitimate 735 de persoane şi au fost controlate 390 de autovehicule. Totodată, s-au efectuat verificări la patru societăți comerciale.

Cu această ocazie, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.375 lei, au fost retrase șase certificate de înmatriculare auto și reținute trei permise de conducere, fiind constatate şi două infracțiuni – una la regimul circulației rutiere și cealaltă la Legea nr. 8/1996, privind drepturile de autor și conexe acestora.

Totodată, au fost confiscate 300 de sticle de whisky, 150 de sticle de vodcă, 100 de sticle de șampanie, precum și alte sortimente, în valoare totală de 110.000 lei.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare, pentru creșterea gradului de siguranță publică.

Adaugă un Comentariu

*