Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 20, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Furau tutun dintr-o societate comercială! 15 persoane au fost săltate pentru audieri

PRAHOVA: Furau tutun dintr-o societate comercială! 15 persoane au fost săltate pentru audieri 

perchezitii prahova

În această dimineaţă, poliţiştii prahoveni au efectuat 21 de percheziţii în Ploiești, Lipănești, Vălenii de Munte, Plopeni, Aricești Rahtivani și Provița de Jos, la puncte de lucru ale unor societăți comerciale și la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de furturi și infracțiuni la regimul produselor accizabile.

Poliţiştii au urmărit documentarea activității infracționale a 15 persoane bănuite de sustragerea de tutun vrac sau țigarete din incinta unei societăți comerciale, pe care ulterior le comercializau către populație. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 160 de kilograme de tutun, aproape 300.000 de bucăți de țigarete, aproximativ 3.600 de tuburi pentru fabricat țigarete, șase dispozitive de confecționat țigarete, 7.500 euro, 12.500 lei și mai multe telefoane mobile.

Adaugă un Comentariu

*