Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Furt întrerupt la fix de poliţiştii Secţiei 3 Ploieşti. VIDEO!

PRAHOVA: Furt întrerupt la fix de poliţiştii Secţiei 3 Ploieşti. VIDEO! 

masina hoti ploiesti

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au prins în flagrant patru tineri, care încercau să fure dintr-un chioșc de ziare. Ulterior au constatat că cei patru sunt cercetați și în alte dosare penale.

Abia trecuse ora 03:00, când poliţiştii de la Secţia 3 Ploieşti, aflaţi în patrulare pe strada Domnişori, au au observat un autoturism care a virat pe Aleea Arnăuți, unde a și oprit. După aproximativ 5 minute, au observat doi tineri care s-au oprit lângă un chioșc de ziare, au coborât din mașină și s-au uitat cu atenție atât la geamul cât și la ușa de acces încercând să pătrundă în interiorul chioșcului, însă, văzând polițiștii cei trei au fugit către autoturismul cu care veniseră. Şoferul a demarat în trombă spre Şoseaua Vestului.

„Autoturismul în cauză a fost oprit în trafic de polițiști din cadrul Secției nr. 3, care au indentificat atât conducătorul autoturismului, cât și ceilalți ocupanți, constatând că este vorba despre patru tineri, trei din Ploiești și unu din Brăila, care, în perioada 20.03.2014-09.04.2014, sunt bănuiți că ar mai fi comis două fapte cu mod de operare asemănător, aceștia sustrăgând cartușe cu țigări și o sumă bani”, precizează IPJ Prahova.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, ulterior, pe numele acestora Judecătoria Ploiești a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*