Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Hoţ prins în flagrant. Poliţiştii i-au săltat şi partenerii

PRAHOVA: Hoţ prins în flagrant. Poliţiştii i-au săltat şi partenerii 

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au prins în flagrant, cu ajutorul colegilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale a IGPR, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitate, care a comis mai multe infracţiuni de furt.

Marţi – 30 ianuarie 2018, cel în cauză a sustras suma de 50 de lei din cabina unui autocar staționat într-o benzinărie din Ploiești, profitând de ușa lăsată neasigurată de către conducătorul auto. Ulterior, spărgând geamul unui autoturism, ar fi sustras un rucsac, în care se aflau un laptop, un notebook, două telefoane mobile, bonuri alimentare în valoare de aproximativ 6.000 de lei, precum și un portofel ce conținea suma de 700 de lei, carduri bancare și documente.

După comiterea acestui furt, s-a urcat într-un autobuz, la coborârea din mijlocul de transport în comun fiind interceptat de polițiști și condus la sediu pentru audieri. Asupra lui au fost găsite toate bunurile ce par proveni din infracțiunile mai sus menționate.

În această dimineață, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, trei în Ploiești și una în Urlați, la locuința bărbatului prins în flagrant ieri, precum şi alte alţi trei suspecţi. În fapt, aceştia sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat (furturi din autovehicule, din buzunare și din societăți comerciale) săvârșite în municipiul Ploiești, dar și în localități limitrofe, începând cu luna decembrie a anului trecut.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, precum și diverse sume de bani (1.000 de euro și 2.400 de lei). De asemenea, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere.

Adaugă un Comentariu

*