Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Hoţii au vrut să fure trabantul decorativ expus la Ploieşti

PRAHOVA: Hoţii au vrut să fure trabantul decorativ expus la Ploieşti 

Foto: adevarul.ro

Un trabant decorativ montat anul trecut în parcul Mihai Viteazul din Ploieşti a fost atacat de hoţi. Nu au putut să fure maşina, dar hoţii au provocat pagube importante, scrie Ziarul Adevarul.

Trabantul, fabricat în 1987, fusese abandonat pe domeniul public, iar anul trecut a fost transformat de angajaţii de la Serviciul de Gospodărire Urbană din Ploieşti în obiect de decor moto-floral după ce a fost tapetată cu gazon artificial şi împodobită cu flori. Motorul maşinii, dar şi canapelele au fost scoase, iar caroseria a fost „tapetată“ cu gazon artificial, peste care au fost revopsite geamurile, cu tot cu ştergătoare. În locul motorului a fost pus pământ în care au fost plantate flori, iar roţile maşinii au fost şi ele mascate de flori.

Din nefericire, minunea nu a durat decât un an. Hoţii au încercat să fure trabantul cu totul şi, pentru că nu au reuşit, au vandalizat florile şi au smuls o parte din mocheta care acoperea caroseria. Conducerea SGU Ploieşti a făcut plângere la Poliţie, iar angajaţii au fost nevoiţi să refacă aranjamentul, dar şi zona verde distrusă.

Adaugă un Comentariu

*