Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PRAHOVA: Parc de milioane de euro pentru ploieșteni! Lucrările vor fi finalizate anul viitor

PRAHOVA: Parc de milioane de euro pentru ploieșteni! Lucrările vor fi finalizate anul viitor 

Foto: phon.ro

Primăria Municipiului Ploieşti a transmis ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea Parcului Municipal Vest, inclusiv a căilor de acces şi a reţelelor edilitare specifice ale Centrul de Excelenţă în Afaceri pentru Tinerii Întreprinzători, potrivit phon.ro. Licitația pentru execuția acestei lucrări a fost câștigată de Intreprinderea Construcţii Instalaţii Montaje SA. Termenul de finalizare este 1 august 2015.

“Este o lucrare de aproape 20 de milioane de euro. Va fi un parc cu lac, cu alei, cu locuri de relaxare. Va fi unul mai sofisticat ca Bucovul pentru că Bucov este mai mult un cadru natural în care noi am intervenit, dar aici practic va fi un parc artificial cu vegetație mică la început. Probabil că după un an vom avea și o vegetație mai luxuriantă, mai bogată, mai stufoasă, însă va fi ceva făcut pe un câmp. Și asta înseamnă lac artifical, o oază de relaxare”, a declarat Iulian Bădescu – primarul municipiului, într-o emisiune tv.

Terenul pe care se va realiza investiţia are o suprafaţă de 13.569 mp şi se află în zona de vest a Ploieștiului, între Centura de Vest şi Gara de Vest.

 

Adaugă un Comentariu

*