Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Cozi pe mai multe rânduri pentru obţinerea legitimaţiei de transport gratuit

PRAHOVA: Cozi pe mai multe rânduri pentru obţinerea legitimaţiei de transport gratuit 

Foto: observatorulph.ro

Înghesuială mare la casieriile RATP din Ploieşti!  Vestea că a început distribuirea legitimaţiilor de transport în comun gratuit s-a răspândit repede, aşa că s-au format cozi, pe mai multe rânduri. Primii care au venit încă de la primele ore au fost pensionarii, care, în ciuda faptului că deja aveau legitimaţii pentru transportul public în comun, s-au gândit că riscă să nu mai circule gratuit cu autobuzele, scrie observatorulph.ro.

Mulţi dintre ploieşteni s-au învoit de la serviciu de teamă să nu cumva să se termine repede oferta. Pentru copii, părinţii au scăpat de o grijă, în sensul că vor exista tabele la şcoli în baza cărora vor fi eliberate autorizaţiile de călătorie gratuite. Legitimaţiile de călătorie intră în vigoare pe 31 martie şi sunt valabile până pe 30 martie 2015.

În cazul în care ploieştenii sunt salariaţi, aceştia trebuie să prezinte adeverinţa de venit şi copie după actul de identitate. Pentru elevi, autorizaţia de călătorie se eliberează pe baza copiei după certificatul de naştere sau a actului de identitate, iar în cazul persoanelor fără venit acestea trebuie să completeze o declaraţie, pe proprie răspundere, că nu au nicio sursă de finanţare.

Adaugă un Comentariu

*