Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Inventivitate de hoţ! A furat componentele aparatelor de aer condiţionat

PRAHOVA: Inventivitate de hoţ! A furat componentele aparatelor de aer condiţionat 

Sursa foto: www.pressalert.ro

Un bărbat de 33 de ani din municipiul Ploieşti a fost observat, noaptea-trecută, în jurul orei 00:30, pe când demonta diferite componente ale aparatelor de aer condiţionat aflate pe peretele unui magazin din oraş. Până la sosirea echipajului de poliţie, individul s-a făcut nevăzut, însă a fost identificat pe o stradă din apropiere.

În bagajele voluminoase pe care le avea asupra sa, oamenii legii au găsit şase bucăţi de teavă de cupru, un aspirator, un fier de călcat, şase ceasuri şi 45 de bucăţi de mărţişoare metalice de diferite modele. Poliţiştii au stabilit că ţeava din cupru provenea de la instalaţia montată la aparatele de aer condiţionat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 4 Politie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, a stabilirii provenienţei bunurilor găsite asupra sa precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Adaugă un Comentariu

*