Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Mama premierului Ponta, audiată de procurorii anticorupţie în dosarul ginerelui, arestat pentru fraudă cu fonduri europene

PRAHOVA: Mama premierului Ponta, audiată de procurorii anticorupţie în dosarul ginerelui, arestat pentru fraudă cu fonduri europene 

Foto: captură Pro TV

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost audiata, joi dimineata, la DNA Ploiesti.Aceasta a fost nevoită dă dea explicaţii în dosarul în care ginerele ei, Iulian Herţanu, arestat preventiv, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru fraudă cu fonduri UE şi organizarea unui grup infracţional, potrivit Ziare.com.

„Fac declaratii la DNA, nu la dumneavoastră”, le-a spus mama prim-ministrului jurnalistilor care o asteptau la intrarea în clădire.

CITEŞTE ŞI: „Comarnic, oraşul îngropat în noroi de firma cumnatului premierului Ponta”

La ieşirea de la DNA, avocatul Corneliei Naum a declarat că aceasta a avut contract part-time cu firma de contabilitate a fiicei, însă societatea respectivă nu are nicio legătură cu dosarul fraudării fondurilor europene.

În acelaşi dosar, au fost puşi sub control judiciar preşedintele Consiliului Judeţean Prahova – Mircea Cosma şi deputaţii Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă – patronul România TV.

Cumnatul premierului Ponta este cunoscut şi autorităţilor dâmboviţene, firma acestuia – Grossmann Engineering Group executând lucrări pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Târgovişte. Valoarea contractului încheiat cu Compania de Apă a depăşit 23 de milioane de euro, fără TVA.

Adaugă un Comentariu

*