Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Managerul Spitalului din Băcoi, găsit în stare de incompatibilitate

PRAHOVA: Managerul Spitalului din Băcoi, găsit în stare de incompatibilitate 

agentia-de-integritate k

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Irimescu Andreea Oana, manager al Spitalului Orășenesc Băicoi, județul Prahova, întrucât, în perioada 09 octombrie 2010 – 09 aprilie 2013, a deținut, simultan cu funcția de manager de spital, și funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Băicoi.

De asemenea, Irimescu Andreea Oana se află în stare de incompatibilitate, întrucât, începând cu data de 09 octombrie 2010, deține, simultan cu funcția de manager de spital, și funcția de administrator al S.C. CABIO-VIT FERM S.R.L.

Irimescu Andreea Oana a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Potrivit legii, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Adaugă un Comentariu

*