Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Masacru în masă! Persoane necunoscute au omorât cainii din comuna Gornet Cricov

PRAHOVA: Masacru în masă! Persoane necunoscute au omorât cainii din comuna Gornet Cricov 

Foto: observatorulph.ro

Situaţie incredibilă în comuna prahoveană Gornet Cricov, unde mai mulţi câini au fost otrăviţi de persoane rămase necunoscute. Un cititor al observatorulph.ro  a declarat:

„Au fost aruncate pe câmp, dar şi în curtea mea, bucăţi de carne şi mezeluri cu otravă. Mi-am găsit câinele mort de dimineaţă. Pe străzi, mai mullţi câini agonizează”.

Acesta a alertat Poliţia şi a dus cadavrul câinelui la DSV Prahova, de unde i s-a comunicat că otrava folosită este furadan. Contactat de reporterii observatorulph.ro, primarul comunei a confirmat situaţia.

„Este adevărat că persoane necunoscute au otrăvit câinii. Mă voi interesa despre ce este vorba şi voi anunţa măsurile luate”, a declarat primarul Ion Călin.

Localnicii susţin că în zonă a fost văzută şi o maşină a unei asociaţii de vânătoare, însă nu au putut prezenta probe video.

Sursa: Observatorulph.ro

 

2 Răspunsuri la PRAHOVA: Masacru în masă! Persoane necunoscute au omorât cainii din comuna Gornet Cricov

 1. livliu

  Furadanul nu-l gaseste oriunde, la oricare farmacie veterinara, are regim special, mai nou este substanta interzisa.
  Cine ar fi putut avea acces la Furadan, este simplu- cineva din administratia unei autoritati locale, primarie- firma de deratizare sau cineva din sist. sanitar veterinar.

   
 2. dani

  Va rugam, daca stiti de o otravire in masa a mai multor caini pe zona PRAHOVA-PLOIESTI, in ultimele zile, dati un semn. Cainele meu a fost otravit mortal si banuim ca are legatura cu o situatie generala, dar ptr cainii strazii. Desi, nu stim daca asta e masura fireasca ptr a -si face treaba cei responsabili de supravegherea celor fara adapost. Multmim.

   

Adaugă un Comentariu

*