Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: O femeie de 41 de ani şi-a îngropat copilul nou-născut în fostul WC din curtea casei

PRAHOVA: O femeie de 41 de ani şi-a îngropat copilul nou-născut în fostul WC din curtea casei 

Foto: phon.ro

O femeie de 41 de ani din comuna Predeal Sarari este suspectata ca si-a omorat copilul nou nascut. Din spusele copiilor sai, aceasta ar fi nascut aseara un prunc viu, pe care l-ar fi ingropat in fostul WC din curte, cu ajutorul fiului ei de 13 ani. Potrivit phon.ro, consătenii observasera ca in ultimul timp s-a ingrasat, dar femeia nu a vrut sa recunoasca niciun moment ca este insarcinata.

Aceasta a nascut intr-o camera din casa, iar fiul sau de 15 ani a povestit vecinilor ca a auzit zgomote si pe urma plansete de copil. Fiul cel mare a mai povestit ca dimineata, mama sa a dus copilul nou nascut in spatele casei si, ajutata de fratele sau, si-a ingropat pruncul in fostul WC cu capul in pamant, lasandu-i picioarele afara.

Socat, baiatul care a fost martor al atrocitatii a incercat sa se spanzure. A fost vazut la timp de vecini si impiedicat sa-si duca intentia pana la capat. Oamenii povestesc ca femeia nu era o mama buna, ca pleca prin sat, iar copiii sai primeau mancare de mila, de la vecini.

La fata locului au ajuns criminalistii care au adunat probe, dar si o ambulanta care a dus-o pe femeie la Maternitatea din Ploiesti, pentru ingrijiri medicale. Politistii incearca acum sa stabileasca daca femeia se face vinovata de pruncucidere sau daca bebelusul sau s-a nascut mort. Baiatul de 13 ani va fi preluat de Directia pentru Protectia Copilului Prahova pentru a fi evaluat si consiliat psihologic.

Adaugă un Comentariu

*