Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: OPC a amendat cu 50.000 de lei Salina Slănic după prăbuşirea liftului! Accesul se face cu microbuzul

PRAHOVA: OPC a amendat cu 50.000 de lei Salina Slănic după prăbuşirea liftului! Accesul se face cu microbuzul 

Foto: www.looms.ro

Salina de la Slănic Prahova a fost amendată cu 50.000 de lei de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, în urma incidentului produs la începutul acestei luni, când un lift în care se aflau mai multe persoane s-a prăbuşit în gol.

CITEŞTE ŞI: ” Anchetă la Salina Slănic, după ce liftul s-a prăbuşit în gol! „

Conform informării făcute publice de Prefectura Prahova, incidentul de la începutul lunii august s-a produs întrucât reprezentanţii salinei, care aparţine de Societatea Naţională a Sării, nu au respectat toate condiţiile tehnice privind funcţionarea instalaţiei.

“Serviciul prestat a fost nesigur, putând să afecteze astfel viaţa, sănătatea şi securitatea consumatorilor”, au motivat amenda comisarii de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Prahova.

De asemenea, prin decizia Comisariatului pentru protecţia Consumatorilor, instalaţia de transport în subteran rămâne oprită până la remedierea deficienţelor.

Sursa: Adevărul

Adaugă un Comentariu

*