Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Pierdut maşină, o declar furată! Proprietarii n-au scăpat de amendă

PRAHOVA: Pierdut maşină, o declar furată! Proprietarii n-au scăpat de amendă 

Foto: cupahagidanone.ro

În ultima perioadă, poliţiştii prahoveni au înregistrat numeroase sesizări cu privire la furturi de maşini. În toate cazurile, oamenii legii au reuşit să recupereze autoturismele în cauză. Analizând fiecare speţă în parte, poliţiştii atrag atenţia că hoţii au speculat neglijenţa proprietarilor, care nu numai că au lăsat portierele neasigurate, ci şi cheia în contact.

Luna aceasta, s-au confruntat şi cu două cazuri cum am văzut în filme. Maşinile reclamate ca fiind furate erau bine merci parcate, iar oferii efectiv uitaseră unde le-au lăsat! Prin urmare, au fost amendaţi pentru alertarea nejustificată a Poliţiei.

Reguli de urmat pentru a nu fi victima hoţilor de maşini:

– Scoaterea cheii din contact şi asigurarea portierelor, indiferent de cât timp părăsiţi autovehiculul sau locul unde este parcat (loc special amenajat sau nu, domeniu public sau chiar privat).
– De asemenea, reţinerea exactă a locului unde parcaţi maşina vă poate scuti de falsa impresie a faptului că v-a fost furată, precum şi de amenda pe care o primiţi pentru alertarea nejustificată a Poliţiei.
– Buna funcţionare a sistemului de închidere.
– Montarea unui sistem de alarmă vă poate scuti de multe probleme.
– Geamul portierei se poate sparge foarte uşor. Prin urmare, nu lăsaţi în habitaclu, la vedere, niciun bun ce poate deveni tentant pentru infractori.

Adaugă un Comentariu

*