Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PRAHOVA: Primăria Ploieşti nu lasă fotbalul să moară

PRAHOVA: Primăria Ploieşti nu lasă fotbalul să moară 

Foto: www.ziuanews.ro

Susţinător declarat al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, primarul Iulian Bădescu a mers în Antalya să-i liniştească pe jucători, la care ajunsese zvonul că administraţia locală nu va mai finanţa clubul.

„Numele FC Petrolul a intrat in patrimoniul Consiliului Local, de unde nu mai poate pleca. In fine, dupa o pauza de 18 ani, Cupa Romaniei a poposit din nou la Ploiesti, asta insemnand si o participare in cupele europene. O participare care ne-a aratat pe de o parte ca putem sta, fara probleme, la masa bogatilor Europei, iar pe de alta parte ca eforturile pe care le-am facut cu totii in numele performantei sportive si a dorintei de revenire a Ploiestiului pe harta fotbalistica a continentului nu au fost in zadar”, a declarat Iulian Bădescu, primarul municipiului Ploieşti.

Anul acesta, sunt sanse nu doar sa se reediteze performantele sezonului trecut, ci chiar sa fie depăşite.

„In acest context, privesc cu deosebita ingrijorare pozitia unor oameni politici si discutiile aparute in spatiul public in ultima perioada. Luni, dupa lupte de culise demne de o cauza mai buna, Consiliul Local a decis sa mentina asocierea cu clubul FC Petrolul. Date fiind diversele interpretari care s-au dat evenimentelor din ultima vreme, am considerat ca trebuie sa am o discutie cu antrenorul Cosmin Contra si cu jucatorii. Am facut asta de fiecare data cand situatia a cerut-o si imi voi respecta si in viitor promisiunea de a fi aproape de echipa si de a da dovada de transparenta. In acest sens, in aceasta dimineata am plecat in cantonamentul din Turcia al echipei”, spune Bădescu. 

Edilul Ploieştiului îi asigură pe iubitorii fotbalului ca indiferent de scenariile care stau la baza actiunilor intreprinse in ultimul timp de diverse cercuri de interese, Petrolul ramane al ploiestenilor.

Adaugă un Comentariu

*