Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PRAHOVA: Control din casă-n casă pentru identificarea construcţiilor ilegale ridicate în Ploieşti!

PRAHOVA: Control din casă-n casă pentru identificarea construcţiilor ilegale ridicate în Ploieşti! 

Foto: ph-online.ro

Primăria municipiului Ploieşti reîncepe acţiunile de control în vederea identificării construcţiilor ilegale şi pentru intrarea în legalitate a acestora. Astfel, în perioada 01.09.2014- 05.09.2014, echipele de control vor fi prezente pe străzile Andrei Ioachimescu, Bistriţei, Siret, Predelus şi Novac. Acţiunile de control vor avea loc de luni până vineri, între orele 9:00-11:00.

Vor fi verificate toate imobilele, în scopul identificării celor construite fără autorizaţie sau a celor care nu au respectat autorizaţia de construire. Scopul controalelor este şi acela de a identifica construcţiile finalizate care nu au fost declarate la Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti şi pentru care proprietarii nu plătesc impozit în condiţiile legii.

Echipele de control  vor fi formate din trei inspectori ai Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană, Poliţiei Locale Ploieşti şi Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti. Inspectorii vor avea asupra lor ecusoane, legitimaţii de serviciu şi ordine de deplasare.

 

Adaugă un Comentariu

*